Hondenuitlaatservice


Heeft u hulp nodig bij het uitlaten van uw hond? Ik help u graag!

Waarom een hondenuitlaatservice?

Uiteraard gunt u uw hond de benodigde aandacht en dagelijkse beweging. Maar u heeft een druk leven: werk en gezin slokken een groot deel van de tijd op. Of u bent op leeftijd en heeft minder energie dan u zou willen. Of u gunt uw hond gewoon een extraatje… Als de hond goed wordt uitgelaten voorkomt u dat hij zich thuis gaat vervelen. Een hond die zich verveelt kan bijvoorbeeld veel blaffen wanneer u weg bent, of zelfs dingen gaan slopen tijdens uw afwezigheid. Voorkom problemen en schakel walk-N-more in!

Top 3 redenen voor het inschakelen van walk-N-more:

  • door drukte met werk en/of gezin komt u zelf simpelweg tijd te kort voor lange wandelingen
  • u gunt uw hond voldoende beweging en sociale contacten met soortgenoten
  • u wilt uw hond niet te lang alleen thuis laten en voorkomt daarmee problemen

Hond uitlaten in een groep

In de groepswandelingen kan uw hond heerlijk spelen en rennen met soortgenoten onder mijn deskundige begeleiding. Ik ga in de uitlaatservice op pad met kleine wandelgroepen (maximaal 6 honden) en besteed veel aandacht aan de juiste samenstelling van de groep. Zo heb ik gegarandeerd tijd en aandacht voor úw hond en wordt het voor elke hond een feest om met ons mee te wandelen. Groepswandelingen duren ongeveer 1 uur en vinden altijd plaats in gebieden waar de honden lekker los mogen lopen.

Neem een kijkje op de pagina met foto’s om een indruk te krijgen van een groepswandeling.

Hondenuitlaatservice bus met kennels

Hoe werkt het?

Ik haal uw hond bij u thuis op met de speciaal ingerichte bus: voorzien van stevige transportkennels met antislip bodem en een ventilatiesysteem. Zo verloopt de reis voor uw hond veilig en comfortabel. Mocht hij na de wandeling erg nat of vies zijn geworden dan droog ik hem nog even af met een handdoek.

Voor wie?

  • voor hondeneigenaren die hulp kunnen gebruiken bij het uitlaten van de hond
  • in Amersfoort (m.u.v. Vathorst)

Momenteel is er helaas geen plaats voor ongecastreerde reuen in de groepswandelingen.


Interesse in de hondenuitlaatservice? Meld u aan!

In een kennismakingsgesprek kom ik bij u langs en bespreken we de mogelijkheden voor en bijzonderheden van uw hond. Eventueel maken we aanvullend nog een korte wandeling. Als het beeld compleet is, stellen we een overeenkomst op en kan uw hond starten in de hondenuitlaatservice.

Klik hier voor uw aanmelding.

Bent u benieuwd naar de tarieven voor de hondenuitlaatservice? Klik dan hier.