Huisdieren oppasservice


Gaat u met vakantie, een weekendje weg of een dagje uit en kan uw huisdier niet mee? Ik zorg er graag voor dat hij thuis niets te kort komt!

Geniet van een onbezorgde vakantie, uw huisdier is bij walk-N-more in goede handen!

Oppasservice aan huis voor uw kat

Katten zijn meestal erg gehecht aan hun eigen vertrouwde omgeving. Het levert ze vaak stress op als ze tijdelijk moeten logeren in bijvoorbeeld een pension. En dan laat u ze ook niet met een gerust hart achter…

Laat uw kat daarom lekker thuis en schakel de walk-N-more huisdieren oppasservice in: ik verzorg uw kat tijdens uw afwezigheid gewoon bij u thuis.

Uiteraard is de verzorging geheel aangepast aan de behoefte van u en uw kat(ten). Ik neem de tijd om eten te geven, water te verversen, de kattenbak schoon te maken en eventuele medicatie toe te dienen. En natuurlijk speel of knuffel ik ook graag met uw kat(ten), als deze dat tenminste op prijs stelt.

Huisdieren oppasservice voor knaagdieren

Knaagdieren, vogels en vissen

Ook uw kleine huisdieren als knaagdieren, vogels en vissen kunt u tijdens uw afwezigheid door walk-N-more laten verzorgen: ik verschoon de verblijven, zorg voor eten en drinken en voor spelletjes en knuffels.

 

Honden

Uw hond kan tijdens uw afwezigheid overdag worden uitgelaten door de hondenuitlaatservice van walk-N-more. Er is helaas geen andere vorm van oppas voor uw hond mogelijk.


Interesse in de huisdieren oppasservice? Meld u aan!

In een kennismakingsgesprek bespreken we alle wensen rondom de verzorging van uw huisdieren. Natuurlijk wil ik ook met ze kennismaken! Op basis van het gesprek stellen we de overeenkomst op en kunt u met een gerust hart van huis.

Klik hier voor uw aanmelding.

Bent u benieuwd naar de tarieven voor de huisdieren oppasservice? Klik dan hier.